Preventie versus interventie

Preventie van gehoorverlies is even belangrijk dan de hulpverlening bij gehoorverlies. Bovendien bespaart het de maatschappij handenvol geld.

Bij overHOREN kan u terecht voor allerlei gehoorbescherming, gaande van hoofdtelefoons, universele lawaaidopjes of op maat gemaakte gehoorbescherming en dit voor jong en oud!

OverHOREN biedt gehoorbescherming aan met een ruime keuze aan filters die variëren van demping in functie van de geluidssituatie. Deze zijn beschikbaar voor zowel de universele gehoorbescherming als voor de op maat gemaakte oordoppen.

Werk je in een lawaaierige omgeving... ga je graag naar fuiven en festivals... hou je van muziek... ben je de klusser in huis... snurkt je partner of slaap je aan de straatkant... wil je goed geconcentreerd doorwerken/studeren zonder prikkels... wil je niet dat er water in de oren komt tijdens het wassen/zwemmen omwille van buisjes, eczema, of andere... rijd je met de moto en wil je graag communiceren...ben je een jager of zit je in een schietclub en wil je jouw oren beschermen tegen die plotse harde knallen...

Wij zoeken samen naar de juiste bescherming!